Lange Vijverberg 20 N Sold

2513 AC Den Haag - Centrum

Specifications

Sold
Price
€ 698.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
District
Centrum
Location
In town center
Zipcode
2513 AC Den Haag
Type
Penthouse
BuildYear
1926
Build type
Existing
Balcony
Yes
Rooms
5
Bedrooms
4
Living surface
133m²
Volume
420m³
Acceptance
in consultation

Stel een vraag   Download Brochure


Description

PRESTIGIEUS WONEN IN "RESIDENTIE HOFVIJVER" OP EEN UNIEKE LOCATIE IN HET HAAGSE CENTRUM. WIJ BIEDEN U EEN BIJZONDER LICHT EN STIJLVOL 5-KAMER PENTHOUSE / TOPAPPARTEMENT OP DE VIERDE ETAGE MET DIVERSE BALKONS, ROYAAL TERRAS, TWEE BADKAMERS, PARKEERPLAATS(EN) (OPTIONEEL) EN SEPARATE BERGING IN DE ONDERBOUW.

"Residentie Hofvijver", waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is ontworpen door architect A.P. Smits en gerealiseerd in 1929. De 14 appartementen zijn sinds de bouw altijd gewaardeerd door ambassadeurs, diplomaten en (multinationale) ondernemers. Gelegen in het hart van cultureel Den Haag, op de hoek van het prachtige Lange Voorhout en het Tournooiveld, recht tegenover de 'Hofvijver', 'Het Binnenhof' en het 'Mauritshuis'. In de directe omgeving vindt u een hoogwaardig en uitgebreid voorzieningenniveau, zoals de Koninklijke Schouwburg, theater Diligentia, hotel Des Indes en diverse musea. Maar ook de winkels (7 dagen per week geopend) en de gezellige Denneweg bevinden zich op loopafstand. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer.

Indeling:
Centraal entree met brievenbussen en video-intercom, schitterende entreehal met trappenhuis en lift naar de vierde etage. Entree appartement, grote L-vormige hal welke toegang geeft tot alle vertrekken, modern toilet met fontein. Ruime en lichte living met aan de ene zijde openslaande deuren met toegang tot het royale terras en de andere zijde openslaande deuren naar het balkon gelegen aan de Hoge Nieuwstraat. Vanuit de living doorloop naar de woonkeuken welke eveneens toegang heeft tot het balkon. De keuken zelf beschikt over diverse inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, vaatwasser, even, keramische kookplaat en afzuigkap). Aan de Toernooiveld zijde gelegen royale masterbedroom met toegang tot balkon en fraai uitzicht over de nieuwe Haagse skyline. Aan deze zijde tevens de twee extra slaapkamers van goed formaat en een aangrenzende guest room welke tevens vanuit de centrale overloop is te bereiken en beschikt over een vaste kast met daarin de wasmachine aansluiting. Zowel vanuit de extra slaapkamers als guest room tevens toegang tot balkon met fraai uitzicht over de skyline. De hoofdbadkamer beschikt over een ligbad, toilet en vaste wastafel in meubel. De tweede badkamer over douche en vast wastafel. Beiden zijn uitgevoerd met marmer tegelwerk en wit sanitair. Het appartement beschikt over een separate berging in de onderbouw.

Direct naastgelegen bevindt zich de (automatische) parkeergelegenheid behorende bij het complex. Er wordt de mogelijkheid geboden om een of twee parkeerplaatsen tegen een koopsom van € 59.000,- kosten koper per plaats in combinatie met het appartement aan te kopen. De maandelijkse VvE bijdrage voor een parkeerplaats bedraagt € 120,66.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Woonoppervlak ca. 133m2 conform NEN2580
- Rijksbeschermd stadsgezicht
- Actieve VvE, bijdrage € 777,18 per maand, inclusief stookkosten en warmwatervoorziening
- Huismeester aanwezig
- Elektra 9-groepen met ALS en 3-fase kookgroep
- Videofoon
- Separate berging in de onderbouw
- Vanwege het bouwjaar zijn de ouderdom- en materialenclausule van toepassing
- Niet zelf bewoond clausule van toepassing
- Oplevering kan per direct

Location

[ { "address": "Lange Vijverberg 20", "zipCode": "2513 AC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0813669, "lng": 4.313086, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Details

Price
€ 698.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Penthouse, Apartment
Bottom floor
5
Build type
Existing
Build year
1926
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
133m²
Volume
420m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Number of floors
1
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In town center
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  


Direct contact?

Bel +31(0)70 3 495 495

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Related houses

Sold under reservation
Gerard Reijnststraat 68
2593 ED Den Haag
€ 565.000 k.k.
Laan van Nieuw-Oost-Indie 23
2593 BJ Den Haag
€ 750.000 k.k.
Cantaloupenburg 51
2514 KK Den Haag
€ 745.000 k.k.
Jacob Mosselstraat 72
2595 RJ Den Haag
€ 675.000 k.k.