Paulinastraat 81 Sold

2595 GH Den Haag - Bezuidenhout

Specifications

Sold
Price
€ 235.000 k.k.
District
Bezuidenhout
Location
Near quiet road, In residental area
Zipcode
2595 GH Den Haag
Type
Walk-up flat
BuildYear
1957
Build type
Existing
Balcony
Yes
Rooms
3
Bedrooms
2
Living surface
79m²
Volume
262m³
Acceptance
in consultation

Stel een vraag   Download Brochure


Description

IN HET GEWILDE EN GEZELLIGE BEZUIDENHOUT GELEGEN ZEER LICHT 3-KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MET TWEE BALKONS, RUIME EXTRA KAMER OP DE ZOLDERVERDIEPING, EIGEN BERGING IN DE ONDERBOUW EN GEBRUIK VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE BINNENTUIN VAN HET GOED ONDERHOUDEN KLEINSCHALIGE COMPLEX.

Dit ruime appartement is werkelijk perfect gelegen op de hoek van de Paulinastraat en Juliana van Stolberglaan. Door de ligging aan de zuidkant van het complex en de grote raampartijen is het uitzonderlijk licht. Daarnaast is een centraler ligging bijna niet mogelijk. Op loopafstand zijn er maar liefst 4 tramlijnen (2,3,4 en 6), het Centraal station, station Laan van NOI, de gezellige Theresiastraat met winkels en restaurants en het Haagse bos. Binnen twee minuten rijdt je de snelweg op (A12, A4) en ook het centrum is op binnen enkele minuten per tram of fiets bereikbaar!

Indeling:
Gesloten gemeenschappelijk entree, enkele treden naar de voordeur van het appartement. Via de ruime hal doorloop naar de verrassend lichte en ruime gerenoveerde woon-/eetkamer met elektrische sfeerhaard, vaste kast, strakke afwerking, ingefreesde elektra en toegang tot het eerste en tevens zeer zonnige balkon op het zuidoosten. Tussengelegen keuken met origineel Bruynzeel blok, vaste kast en toegang tot het tweede balkon met grote bergkast. Aan de achterzijde bevindt zich de grote hoofdslaapkamer, wederom met veel lichtinval, vaste kast en een fraai uitzicht over de gemeenschappelijk mooi onderhouden binnentuin waar de bewoners van het complex gebruik van kunnen maken. Tweede tussengelegen goed formaat slaapkamer met vaste kast. Eenvoudige badkamer met douche, vaste wastafel en gerestaureerde originele granito vloer. Separaat toilet, eveneens met originele granito vloer. Het appartement beschikt over een ruime eigen zolderkamer op de vijfde verdieping met vaste wastafel en Velux dakvenster. Tevens is er een eigen (fietsen)berging in de onderbouw aanwezig.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Zeer actieve VvE, bijdrage thans € 307,- per maand in verband met een tijdelijke maandelijkse extra bijdrage van € 100,- ten behoeve van reservering groot onderhoud. Mogelijk wordt deze in 2019 weer gereduceerd naar € 207,- per maand. De leden dienen hier nog over te besluiten.
- Reservefonds van € 102.000,-
- MJOP aanwezig, dak wordt 2019 vervangen
- Verwarming middels blokverwarming, voorschot stookkosten € 100,- per maand
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Elektrische installatie bestaande uit 6-groepen en ALS
- Woonkamer en slaapkamer gerenoveerd 2015
- Vanwege het bouwjaar zijn de ouderdom- en materialenclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan vrij spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Location

[ { "address": "Paulinastraat 81", "zipCode": "2595 GH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0835685, "lng": 4.3359399, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Details

Price
€ 235.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1957
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
79m²
Other surface
1m²
Volume
262m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Number of floors
1
Facilities
Cable tv, Lift

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Geyser rent
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms


Direct contact?

Bel +31(0)70 3 495 495

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur