Over Van Paaschen Makelaardij

Welkom bij Van Paaschen Makelaardij! Een dynamisch, fris kantoor met een hecht team van ervaren medewerkers en vertrouwd gezicht in en om Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, en Wassenaar.

Makelen doen wij met passie en betrokkenheid voor onze klant. Het kopen of verkopen van uw (t)huis vraagt om de juiste persoonlijke aandacht, gedegen kennis van zaken en een heldere blik op de markt. Hierbij staan uw wensen, persoonlijk contact en een maximaal resultaat voor ons centraal!

Onze opvallende locatie aan de "poort" van het Bezuidenhout maakt ons voor velen een bekend en vertrouwd gezicht in de wijk. Buiten een uitstekende kennis in de directe omgeving van ons kantoor zijn wij onder andere ook in het Benoordenhout, Belgisch Park, Marlot, Mariahoeve, Statenkwartier, Scheveningen en Archipel zeker niet onbekend.

Bij het verkopen van uw huis streven wij naar een vlotte verkooptijd en maximaal resultaat. Hierbij brengen wij uw woning op een zo goed mogelijke, professionele manier in beeld en gebruiken wij naast ons uitgebreide netwerk en Funda ook moderne media als Facebook en Twitter.

Ook helpen wij u graag als uw aankoopmakelaar bij het zorgeloos aankopen van uw nieuwe thuis. Als onafhankelijk en deskundig adviseur vertegenwoordigen wij uw belangen. Wij nemen u hierbij het werk uit handen, adviseren op juridisch en bouwkundig vlak en de VvE van een appartement ontsnapt uiteraard niet aan onze aandacht. Het aankopen van een nieuw thuis, uw emotie, ons dagelijks werk!

Onze afdeling verhuur is binnen Haaglanden een begrip. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op het (tijdelijk) verhuren van kwalitatief goede huizen en appartementen aan onze expats.

Uiteraard staan wij bij een reguliere taxatie of gevalideerd NWWI taxatierapport voor u klaar.

Al 60 jaar uw makelaar!

team vanpaaschen makelaars denhaag.jpg
© 2017 Van Paaschen Makelaars. Alle rechten voorbehouden.Site door OGonline