Aankoop

Kopen zonder zorgen

De woningmarkt is in een korte tijd omgeslagen. De vraag naar woningen is groot. Ook in de regio Den Haag. Om te voorkomen dat u misgrijpt, bent u misschien sneller geneigd om ergens ja tegen te zeggen. Maar een huis kopen moet u altijd weloverwogen doen want u zit er immers voor lange tijd financieel aan vast. Het aankopen van een woning kunt u daarom beter aan ons overlaten.
 

Vrijblijvend aankoopgesprek aanvragen

Hoe werkt het?

We beginnen met een vrijblijvend aankoopgesprek bij ons op kantoor. In dat gesprek nemen we uw wensen door, bepalen uw financiële ruimte en bekijken op basis daarvan de mogelijkheden. We houden u voortdurend op de hoogte van het actuele aanbod en gaan met u mee om het mogelijk geschikte huis te bezoeken. Hebben wij de woning van uw dromen gevonden dan stellen we de reële marktwaarde vast en voeren samen met u de onderhandelingen met de verkopende partij. Gaat de verkoper met ons voorstel akkoord, dan nemen we met u de koopakte door en begeleiden we het gehele proces tot en met de overdracht bij de notaris. En natuurlijk ontbreekt de nazorg niet.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms