Taxatie

Taxatie een gefundeerde prijsbepaling

Wanneer u een huis gaat kopen heeft u voor de financiering een taxatierapport nodig. Maar ook als u bijvoorbeeld uw woning wilt herfinancieren vraagt de hypotheekverstrekker naar een dergelijk rapport. De taxaties die wij uitvoeren voldoen aan de strenge eisen die het keurmerk van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) stelt. We zijn ook aangesloten bij Vastgoedcert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
 

Contact opnemen

Hoe werkt het?

Wij maken een afspraak om uw huis te komen taxeren. Vervolgens maken we een opname van alle relevante details en stellen op basis daarvan het taxatierapport op. Wij werken met vaste tarieven voor zowel NWWI-taxaties als reguliere taxaties. Zo rekenen wij een vast tarief van € 750,- incl BTW voor een gevalideerd (NWWI-)taxatierapport ongeacht de getaxeerde waarde.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct een taxatie aanvragen?

Vraag met onderstaand formulier eenvoudig een (NWWI) taxatie-rapport aan.

nwwi taxatie den haag