Verkoop

Verkopen is een vak

Het klinkt als een open deur, maar verkopen is toch echt een vak. Ook nu de vraag naar een koopwoning weer groter aan het worden is dan het aanbod. Daarbij gaat het er vooral om dat wij u als makelaar veel werk uit handen nemen. Maar u blijft bij de verkoop nauw betrokken. Per slot van rekening kent u uw woning als geen ander.
 

Contact opnemen

Hoe werkt het?

We beginnen de samenwerking met een kennismakingsgesprek. In dat gesprek bij u thuis lopen we door de woning en bepalen we de vraagprijs en de verkoopstrategie. Dit is overigens geen slag in de lucht. We doen dat namelijk op basis van recente verkopen van woningen in uw omgeving, de staat van onderhoud van uw huis en uiteraard de actuele marktsituatie. Gaat u met ons in zee, dan zetten wij onze verkoopmachine aan het werk. Er komt een fotograaf, we meten uw woning in voor het maken van de plattegronden en op basis van uw informatie schrijven we een wervende verkooptekst. Tevens maken we een unieke woningwebsite van uw huis en komt er uiteraard een Te Koop bord aan de gevel of in de tuin.

Vervolgens komt de presentatie op Funda te staan en in onze digitale etalage en deelt u uw website via social media. De aanvragen voor bezichtigingen brengen wij in kaart en boeken we in.

Het spreekt voor zich dat we namens u de prijsonderhandelingen voeren op weg naar het verlossende telefoontje: “gefeliciteerd uw huis is verkocht.” Na die woorden gaan we aan de slag met het opstellen van de NVM-koopakte, het aanleveren van de stukken bij de notaris en we sluiten het verkoopproces met het overdragen van de sleutel tijdens het transport. Natuurlijk ontbreekt de nazorg niet.

 

Val op met uw eigen woningwebsite.

Voor iedere woning maken wij een eigen website. Het website adres is de straatnaam en het huisnummer van uw woning. Lees meer en bekijk voorbeelden.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms