Huur & Verhuur

Verhuren is een goede optie  

Er zijn tal van redenen denkbaar waarom u uw huis voor korte of langere tijd wilt verhuren. Maar u wilt natuurlijk ook weer niet zo maar iemand in uw woning hebben. Wij begeleiden u in het verhuurproces en dragen de juiste aspirant huurders aan. Daarvoor kunnen we ruimschoots putten uit ons netwerk van bedrijven en organisaties die met expats werken.
 

Contact opnemen

Hoe werkt het?

Na een kennismakingsgesprek stellen we de huurprijs vast. We laten uw huis fotograferen en maken er een mooie presentatie van. Deze presentatie komt zowel op Funda.nl als op onze eigen website. Vervolgens verzorgen wij de bezichtigingen, voeren de onderhandelingen in nauw overleg met u als verhuurder en beoordelen de achtergrond, positie en betrouwbaarheid van de aspirant-huurder. Is dat allemaal in orde, dan stellen we een (NVM) huurovereenkomst op en verzorgen we de inspectie en sleuteloverdracht. Verder zorgen we er voor dat alle noodzakelijke werkzaamheden worden gedaan om het u als verhuurder zo makkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk ontbreekt de nazorg niet.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms